Vandaag nam ik een kijkje bij de DJ cursus in lokaal 4. Ik kwam aan bij de deur van lokaal 4 en zag gelijk al een papier met daarop: VERBODEN TOEGANG. Ik keek door het raam naar binnen maar zag wel gewoon mensen dus besloot ik om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen zag ik de leerlingen die de cursus volgde. Er waren rond de 6 of 8 leerlingen daar. Ik vroeg of ze pauze hadden maar ze zeiden dat ze op de docent wachtte. Ik ging zitten en wachtte tot de docent binnenkwam. Hij begon met uitleggen over de DJ setup en hoe di moest gebruikt worden. Ook gaf die uitleg over specifieke dingen op de DJ setup. Hij legde een beetje uit over een specifiek gedeelte over hoe je een liedje laat overlopen. Na het uitleggen was het tijd voor de leerlingen om het te proberen. Er waren groepjes van 2 waarin de leerlingen werkte ze deden het allemaal na sommige goed en sommige een beetje minder. Er was een tweetal dat nog iets anders moest doen dus die deden dat voor de klas. ‘’Het is een geval van coachen, trainen en dan zelfstandig, daarna gaan ze een battle houden’’. Wie die battle wint mag bij de eindpresentatie draaien’’. Dat is wat de docent er over zei. Ik heb ook nog een leerling gevraagd wat ze ervan vinden en hei zei: ‘’ja we moeten gewoon beats en muziek maken.’’ Er is dus maar een persoon die bij de eindpresentatie mag draaien. Deze eindpresentatie is bij lokaal 3, vrijdagmiddag om 13:00. Dus als het je leuk lijkt om te kijken is dat waar je moet zijn.