Ik heb Oscar uit klas 2A geïnterviewd over de cultuurmarathon 2022 en zijn mening opgeschreven zodat alle dingen die hij goed vond volgend jaar hopelijk blijven de dingen die volgens hem konden worden verbeterd worden veranderd.

Wat vind je van de workshops tot nu toe?

‘’Ik vond workshops leuk maar de voorbereiding kon bij sommige workshops of activiteiten kon echt beter.’’

Waarom heb je je ingeschreven bij de workshop handlettering?

‘’Ik dacht dat ik dan een leuk bordje had om van te eten. Toch vind ik het jammer dat de verdeling bij een workshop zoals de 7 meisjes en 1 jongen is.’’

Welke workshop of activiteit ga je na deze workshop doen.

‘’Ultimate frisbee! Ik heb daar veel zin in en ga dit ook met een paar vrienden doen.’’

Wat vond je de leukste workshop of activiteit tot nu toe?

‘’Bremen! Ik ging daar naartoe met een paar vrienden dus dat was al leuk maar we gingen zelfs naar het stadion van Werder Bremen.’’

Wat vind je tot nu toe van de cultuurmarathon 2022?

‘’Leuk! Ik vond het alleen niet zo goed dat de roosters zo laat zichtbaar waren.’’

Wat zijn je tips voor cultuurmarathon 2023?

‘’Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over de cultuurmarathon 2022 maar de organisatie kon gewoon beter. Zo had ik pas donderdag 17 maart mijn rooster terwijl de cultuurmarathon maandag 21 maart begon.