Ik ben bij de workshop, Escape the classroom wezen kijken.

Als je naar binnen liep, was het helemaal donker. Je zag wel wat maar niet veel. Liep dus naar binnen en aan de rechterkant zaten de bewakers. Ook als je binnen bent zie je een digitale klok. Waarop 50 minuten staan. Dus je hebt 50 minuten de tijd om je zelf te bevrijden.

Een  Escape room is geen escape room zonder puzzels. In het midden van de kamer stond een tafel met daarop een puzzel. Schuin tegenover stond ook een puzzel. En recht tegenover de tafel zat iemand. Die moest je bevrijden. Naast dat persoon was ook een puzzel.

Als je binnen de tijd alle puzzels had gemaakt en die puzzels ook allemaal goed waren, was die persoon bevrijd. En dan kreeg je een beloning: de schat.

Ik vind het een hele leuke workshop. Het was heel goed voorbereid. Er was op de achtergrond ook spannenede muziek. Dat maakte het gewoon nog leuker vind ik. Het waren ook geen makkelijke puzzels. Ik vond het dus heel jammer dat ik niet mee mocht doen. Dus een tip voor de volgende keer, misschien als jullie een groter klaslokaal kunnen regelen kunnen er ook meer mensen mee doen. Veder aan de buitenkant is het ook heel mooi versierd.

Dus overal een leuke workshop en zeker een aanrader.