Door: Zara en Lars

We zijn vandaag bij wat workshops lang geweest zoals kussenhoes pimpen en daar hebben wij Yara (14 jaar) geïnterviewd. We vroegen of ze voor deze workshop heeft gekozen, Yara: “nee ik heb niet voor deze workshop gekozen” We hebben ook een kijkje genomen bij labyrint maken en daar hebben we Jayra (14 jaar) dezelfde vraag gesteld, Jayra: “nee ik heb deze workshop gekozen maar ik zit hier omdat er verder niks was”. We zijn ook langs art journaling geweest en daar hebben we ook aan Rani (14 jaar) gevraagd of ze voor deze workshop heeft gekozen, Rani: “ ja, omdat het me leuk leek”.

Heb je het een beetje naar je zin ook al heb je deze workshop niet gekozen?

Yara: jawel, het is wel gezellig Jayra: ja Rani : zekers

Welke workshops ga je deze week nog meer doen?

Yara : ik weet het niet uit me hoofd. Jayra: ik ga vandaag nog squashen en verder weet ik het niet. Rani: ook veel creatieve workshops net als deze.

We hebben ook aan een paar docenten vragen gesteld. We zijn bij het pintoxs geweest en daar hebben we een paar vragen aan Iñaki gesteld. Iñaki: “ik ben een spaans docent en ik geef deze workshop omdat het een typisch gerecht is uit baskenland en ik ben een bask. Ik vind het heel leuk om dit aan mijn leerlingen te leren hoe je dit moet maken, zodat ze dat dan thuis kunnen maken”. We zijn ook langs de nep tattoo workshop geweest en daar hebben we Angelique een paar vragen gesteld. Angelique: “ik geef deze workshop omdat ik het heel leuk vind om workshops te geven en ik wil graag de leerlingen inspireren op het teken gebied, ik ben officieel teken docent en ik ben illustrator”.